söndag 7 mars 2010

Övernaturligt!


Spöken, andar och det okända! För många är det skrämmande och läskigt, men samtidigt finns det många därute som älskar det och vill uppleva mer utav det...

Min svärmor är lagd åt det andliga hållet och hon "känner" andarna, pratar med dem och säger att det bor vätter lite varstans. På Ljusterö, där vi har sommarställe, så fanns det tidigare en ande, som gick runt i stora huset... Sen så tog de bort en vägg, där kändes det lite obehagligt, som om någon var där! Därefter eldade hon med salvia och pratade med anden om han skulle förvinna, och så gjorde han!

Med lite forskning, så hade hon sedan tagit reda på att det var en man 1800-talet, som hade hängt sig i just den pelaren uppe i Jämtland. (Huset är byggt med timmer från skogarna i Jämtland) Intressant värre!

Min son känner oxå andar, när han var liten så satt han i köket och vinkade med ett leende på läpparna mot fönstret till altanen. Vi satt bredvid och åt middag - problemet var att det var ingen vid fönstret - senare när han har blivit äldre, han är snart 8år nu, så har han förklarat för oss varför han inte vill vara själv...

När han är själv, så känner han att det är någon bakom honom och så fort han vänder sig om så är det ingen där! Jag sa då till honom att han inte behöver vara rädd, utan att det är hans "skyddsängel". Vi kallar nu "skyddsängeln" Kalle. Men om han blir rädd har jag bett honom att säga högt och ljudligt att han vill vara själv och be Kalle att gå bort ett tag. Det fungerar!! När han ska sova, på kvällarna så dyker Kalle upp lite då och då...

Både jag och sonen, känner av anden som går runt i huset med jämna mellanrum, men vi båda känner oxå att anden inte vill någonting illa - så det känns okej!

Dottern (snart 17år)klarar det här lite mindre bra, en natt för ca 6 månader sedan, så vaknar och har panik i rösten när hon ropar på mig - det är någon som slängde ner hennes smutsiga kläder från stolen, stängde av hennes dator, slängde ner hennes mobil från sängen och sa hennes namn... Jäklar vad rädd hon blev, men som sagt innan, så sa vi till högt och ljudligt att anden skulle försvinna och att anden ville ingenting ont! Sen dess har anden inte besökt hennes rum!

Mystik på hög nivå - men jag kommer inte göra någonting för att få bort anden! Den finns här av någon anledning och då får det vara så!

Har ni råkat ut för något liknande som ni vill dela med er? Skriv gärna en kommentar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar