onsdag 31 mars 2010

Försoning!


I programmet Solsidan på TV4, så pratade skådespelarna om för ett tag sen om försoningssex.

Är försoningssex någonting som man har när man fortfarande är osams, och sedan blir sams under själva akten?!

Eller är det när man har blivit sams och vill visa varandra omtanke och värme?!

Det finns människor i vårt avlånga land, som gärna ställer till med gräl, bara för att sen ha just försoningssex...

Så antingen så bråkar man och börjar ha försoningssex för att sedan tycka att bråket är över??

Eller så bråkar man och sen blir sams och för att verkligen visa varandra att allt är bra, och då har man försoningssex?

Det sägs både här och där att försoningssex är något av det bästa formerna av sex. Det ska vara passionerat, eldigt och så vidare. Vissa relationsexperter anser även att det är viktigt! För att gå från gräl till ömhet, värme och kärlek.

Själv har jag aldrig riktigt förstått det här, men det kanske beror på att när man väl har bråkat, så är man inte speciellt sugen på att ha sex. Jag kan helt enkelt inte ha passionerad sex direkt efter, eller under tiden som man är upprörd... Det känns fel och ansträngt helt enkelt!

Inte så att jag är långsint och är tjurig i en vecka, utan det kan mycket väl vara att vi har sex dagen efter, men då känns det väldigt avlägset med bråket och inte känns det som försoningssex iallafall!

Sen beror det självklart vad man har bråkat om. Har man småtjafsat lite om någon struntsak, så är det egentligen inte försoningssex utan helt enkelt vanlig sex...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar