söndag 10 januari 2010

Tips!

Gyllene tips inför Firmafesten/Konferensen!
  1. Löneförhandla inte med två flaskor vin innanför västen! Hur missnöjd du än är med din lön och hur logiskt det än känns att ta upp saken med chefen - så är det för allt i världen inte rätt tillfälle!
  2. Undvik veganuttalanden som - stackars ko, att vi ska slakta den för att bli mätta känns inte som en bra start på en bra fest! Håll dina uttalanden för dig själv!
  3. Fyllefoton på Facebook är inte att rekommendera! Fina och bra kort fungerar naturligtvis! det är sanslöst kul med fyllekort, men det kan bli helt fel!
  4. Gå inte in på någons dator eller telefon och skicka meddelande! Det kan lätt härleda vem som skrivit meddelandet och det kan bli katastrofala följder!
  5. Flörta inte med kollegorna utan att tänka till före! Helt okej om ni båda är singlar, men det kan bli jobbigt dagen efter och svårt att bortförklara om det inte finns känslor!
  6. Gå hem innan du blir för packad! Det är aldrig en höjdare att inte komma ihåg vad man gjorde eller sa! Samt att det inte är så kul för kollegorna att ta hand om dig!
  7. Hångeldansa känns sådär! Tänk på att du ska stå i lunchmatsalen veckan efter och inte känna dig ut tittad!
  8. Håll dig (lagom mycket) i skinnet! Konsten att hitta den gyllene medelvägen. Ibland passar det med präktighet, ibland inte! Du vinner ex inga sympatier på att tända taklamporna med ett -"Det är en dag imorgon oxå!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar