torsdag 7 januari 2010

Bra vänskap är Kärlek!

Livet är hårt nu på vintern! Det är mörkt, kallt och blött! Vi går upp när det är mörkt, fixar ordning oss för ännu en dag på jobbet! Skrapar bilrutorna från is och snö!

Sen sitter vi på arbetet under hela dagen när det är ljust och går hem igen när det blivit mörkt! Inte konstigt om många blir deprimerade dessa mörka tider! Det är ju inget liv, det är att härda ut fram till våren och sommaren

Vad är poängen? -Vi måste betala hyran, räntorna och våra räkningar! Vi måste göra rätt för oss! Det är ett måste! Ett tvång!

Ändå är vi väldigt angelägna om att komma i tid. Finns det möjligen någonting annat som lockar?Det måste finnas en annan anledning och i en artikel, av Johan Rhenborg så har jag kommit till insikt vad det handlar om:

Det finns någon/några på jobbet som är roligt att komma till. Så är det! Du har spanat in någon!
Det är enda anledningen att du kommer i tid, det är därför som du går upp tidigt på morgonen!

Det förbjudna som naturligtvis inte finns och som man inte pratar om! Att man har någon arbetskamrat som man tycker om lite mer än andra kollegor! Det behöver naturligtvis inte vara en affär, utan någon som man trivs med - det kan vara en person av samma kön, eller motsatt kön! Det spelar mindre roll!

Har man en affär, så skapar det ju bara problem (oftast i alla fall, det kan även fungera bra om alla är medvetna om kärleksparet)

Men gud så mycket roligare det blir på jobbet! Sedan är det viktigt att man kan separera på vänskaplig kärlek och kärlek-kärlek. Det finns ju en gräns!! Men allt blir roligare med kärlek.

Så uppmaningen idag blir att visa din vänskapliga kärlek till dina kollegor, för hur kul är det att arbeta på en kärleklös arbetsplats, där man inte får någonting i retur förutom ett lönebesked den 25:e fyllt med olika avdrag!! Ett kärlekslöst lönebesked!!

1 kommentar:

  1. Har en kärleks-relation med en tjej på jobbet. Ingen vet något. Vi visar aldrig något i närheten av ngn annan. Det gäller att fånga de stunder av ensamhet som ges. Underbart att ha någon att hålla om och kyssa på jobbet:)

    SvaraRadera