söndag 31 januari 2010

Grannar

Hur mycket ska man beblanda sig med sina grannar??
Okej, självfallet beror det på! Vissa umgås väldigt mycket med sina grannar, äter middagar och firar högtider...

Vi bor i villa och har 4st grannar som är trevliga, men vi vill inte direkt umgås med dem. Självklart hjälper vi varandra om man åker bort på semester, att vattna blommorna, ta in posten och skotta snö om det är vinter...
I annat fall så umgås vi inte direkt!

En utav grannarna vill gärna umgås med oss och har bjudit in oss flertal gånger, på fester och även frågat om vi ska gå på konserter tillsammans! Han är jättetrevlig och social!

Vi vill inte, men har svårt att säga: - Tack, för inbjudan och för att du vill umgås med oss, men vi vill inte umgås med dig!!

Det går ju inte riktigt, eftersom vi faktiskt är grannar och kommer att vara det så länge vi båda bor kvar.

Så vi har slingrat oss ur varje gång och han borde nu ha förstått, men jag vet att när sommaren kommer, så kommer en ny fest som vi blir inbjudna till! Jag har faktiskt gått dit på en grillkväll en gång, bara för att vara trevlig men roligare och trevligare kvällar finns i mitt liv!!

Grejen är det att vi hellre umgås med våra vänner och vår familj som vi redan har, istället för att umgås med våra grannar - som i alla fall inte vi hinner med!!

Så dagens uppmaning blir: Ta vara på dina vänner och din familj, och har du mycket tid över - Så skaffa dig nya vänner och då kan grannarna vara ett guldkort?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar