tisdag 6 juli 2010

Sommar förälskelse!


Hemligheten med ett lyckligt förhållande - även under semestern - är att förälska sig i sin partner flera gånger och försöka se det positiva och varför du föll för din partner!

Det är inte alltid lätt att fira semester! Vi alla längtar och räknar dagarna tills semestern börjar! Man är trött på att jobba och vill vara ledig och umgås med sin familj och sina barn!

Sen börjar semestern, första helgen och en bit in i första veckan, fungerar bra! Sen kommer det konstiga... Många gånger blir det irritation mellan såväl barnen, som de vuxna! Vi är inte vana att "behöva" umgås med varandra 100%. Barnen är vakna senare eller rentutav uppe lika länge som vi vuxna! Man får inte tid att vara själva som två vuxna individer och fortsätta att lära känna varandra! Visste ni att det faktiskt finns undersökningar, som visar att man aldrig lär känna varandra till 100%.

Vad ska man göra då? Jo, fortfarande ha egen tid! Spring ut på en löpar runda själv i skogen och lyssna på tystheten, eller varför inte just din musik i dina öron?! Gå en promenad på stranden själv eller tillsammans med din partner, utan barn!

Även om ni har semester, så kan man faktiskt ha barnvakt i några dagar - och ha vuxen tid tillsammans! Åk iväg på en weekend i sommarvärmen och njut av varandra i alla sammanhang och inte bara i sänghalmen!

Smyg titta på din partner när hon/han inte ser... Titta ordentligt och minns vad du föll för! Titta med "öppna" och kärleksfulla ögon - eller med en smula kåthet! :)

Lycka till på er semester och försök att njuta i fulla drag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar