onsdag 7 juli 2010

10 tips för mer sex på sommaren!


Sommaren är här!
Vilket betyder att du kan ta din partner i handen och hoppa över sängen - för roligare och kanske hetare ställen! Här kommer tips om hur ni kan få till mer sex under sommaren!

1 - I poolen, havet eller sjön!
Kille står lutad mot poolkanten eller mot en klippa eller brygga och lyfter upp kvinnan så att kvinnan sitter gränsle över honom. Vattnets motstånd gör att ni kan ha sex långsamt, långsamt.

2 - På promenaden i skogen!
När ni har kommit till en avskild plats, kvinnan suger av mannen och gå sedan vidare på promenaden! Och för att få mannen på fall, så säg ingenting innan, utan överraska och kanske chocka honom! Eller varför inte ta en snabbis bakom någon buske, för att sedan fortsätta promenera. Akta er för myrstackar och brännässlor!

3 - I hammocken!Har du en trädgård med en hammock? Lucky you! Lägg er i sked, så att han kommer in i kvinnan bakifrån. Rör er sedan försiktigt fram och tillbaka så att ni sätter fart på gungan. Lekfullt och skönt på samma gång. Se bara till att grannarna är bortresta…

4 - På en filt på tomten eller någon avskild gräsmatta på kvällen!
Den här ställningen får er att se stjärnor – bokstavligt talat.
Gå ut en stjärnklar natt och killen lägger sig på rygg med kvinnan gränsle över sig. Sätt sedan fötterna i marken vid hans axlar och händerna vid hans höfter. Luta dig långsamt bakåt samtidigt som du rider honom. Nu kan ni ha sex samtidigt som ni blickar upp i himlen mot stjärnorna!

5 - Sex på Toaletten!
Bjud in massa gäster, eller kanske när ni är bortbjudna och när folk minst anar det, så smit iväg in på toaletten och ta en snabbis! Gå sedan ut och fortsätt som tidigare, men ge din partner några heta ögonkontakter

6 - Var oemottagliga!
Stäng av mobiltelefonen, hemtelefonen och TV´n! Ha sex i det rum ni känner er för och låt ingenting störa! Använd tiden till att ha mycket förspel, känns det för nära en orgasm, stanna upp och prata med varandra för att sen fortsätta igen!

7 - Internet tillsammans!
Gå in på Internet och hitta en sida om sexleksaker tillsammans - beställ någonting till er båda! Det hettar upp stämningen ordentligt! När lådan väl kommer via posten (väldigt smidigt och det går inte att se vart paketet kommer ifrån) så är det dags för er att prova på era nya leksaker! Lycka till! :)

8 - På Altanen!
När skymningen har kommit, gå ut på er tomt och ha sex på altanen, eller balkongen. ett bra tips är att ha skyddande buskar eller staket, ta god tid på er, men försök att inte störa grannarna! På balkongen, så gäller det att huka sig ner, så att ni blir skyddade från största insynen (om det inte är så att ni vill bli sedda)

9 - I bilen!
Sväng av på en enskild väg, gata eller stig och gör det i bilen! Eller kanske gå ut och ha sex på motorhuven!

10 - Skicka SMS!
Skicka heta, sexiga SMS till varandra, även om ni är i samma rum! Det kan bli ett väldigt lååångt förspel, beroende på hur vågade ni är och det finns även MMS...
När ni får tillfälle, så får ni kasta er över varandra!

Lycka till och mer sex åt folket!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar