torsdag 15 juli 2010

Känslor...

...har vi alla och i längre relationer är det större risk, att någon av partnern får känslor för någon annan än sin partner, oftast för att man kommer in i en grå vardag!
Man slutar att gosa, pussas, kramas och visa känslor utöver prat.

För att det inte ska hända, så gäller det att sätta guldkant på vardagen och vara nära varandra eftersom det skapar förtroende och tillit.

En förälskelse utanför sin relation händer bara en gång under en relation. (Oftast)

– Man kan absolut ha känslor för två personer samtidigt, men vara i en relation med bara den ena. Det är många som lever med en partner. men faller för andra utan att agera och göra något åt det...

Här kommer några enkla och små tips på hur du kan hålla liv i förhålladet, så ingen av er förälskar er i någon annan! Små saker som kan göra mycket!

Ibland känner man att förhållandet har blivit väldigt tråkigt, att man inte anstränger sig längre och att man blivit som vänner istället för ett par.
Visst är det bra att vara vänner, men i ett förhållande strävar man ju efter passionen också. Gnistan!

T.ex på morgonen, Ett litet tips att man går upp lite tidigare än sin partner och borstar tänderna. Sedan går man och lägger sig igen med en fräsch andedräkt. Det kan göra under ;)

Många av oss vill gärna raka oss eller vaxa oss så vi slipper håren och känner oss fräscha. Det är man väääldigt noga med i ett nytt förhållande. Tyvärr är det lätt att ju längre in i förhållandet man kommer blir man bekväm och anstränger sig inte lika mycket längre. Tänk om! Då mår själv bra, och du känner dig sexigare. Det påverkar även din partners humör ;)

Visst, det är skönt att gå runt i slappa kläder, bekvämt och mysigt, men vill man ha lite liv i förhållandet är det bra att skippa de där gammla kläderna och klä sig lite finare och sexigare, även hemma. Åter igen påverkar det ens humör och självkänsla, och det påverkar sannerligen din partner.

Sista tipset är motion. Motion är a.o för att man ska må bra, känna sig snyggare och sexigare. Så ut och promenera, cykla eller gå till gymmet tillsammans!!

Lycka till!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar