fredag 18 december 2009

Gamla fotspår!

Gamla fotspår är lätta att följa, men blir det alltid rätt??

Ett vanligt fenomen när man sitter på arbetet... det kommer in nytt folk, som har jättebra idéer på hur man ska/kan jobba men är det någon som lyssnar?? Inte mycket!!!

Eftersom man har arbetat på ett sätt i många år och det har ju fungerat - sen att det vore bättre med förnyelse och att man våga bryta trenderna, det går inte alltid igenom.

Om man för 4 år sedan provade att ex köra en kampanj på ett sätt och det inte gick som man hoppats, då kanske det är dags nu, 4 år senare... Ibland är tekniken, människor runt om oss - inte mogna för nya/gamla idéer. Men ack hur mycket bättre det förmodligen skulle fungera.

Naturligtvis ska man lära sig av sina misstag, men ibland famlar man runt i samma gamla fotspår och ser inte att man kan göra små, enkla förändringar som gör STORA skillnader!

Jag vill slå ett slag för människor runt om kring oss (både privat och i arbetslivet) som vågar hålla sin egen linje, när man vill ha förändring.

Ge inte upp!

Fortsätt att påpeka HUR du vill förändra det du VILL förändra. Stå på dig och förklara gärna hur det skulle gå till, samt vad man skulle tjäna på att göra förändringen!

Till slut så brukar "polleten" ramla ner och de gamla fotspåren soppas igen och nya fräscha fotspår görs för en bättre, enklare, mer effektiv framtid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar