tisdag 20 april 2010

Le!


Le när du pratar i telefonen! Det blir ett mycket mer givande samtal! :)

Tänk er själva, hur ni känner er när ni pratar med en annan människa i telefon - och den människan är fruktansvärt tjurig och tvär! Man mår nästan dåligt efter samtalet och undrar om personen i andra ändan inte har fått sig ett skjut på länge...

Så för att inte vara den tjuriga och tvära människan, så hjälper det faktiskt att le när man pratar, även fast den andra personen inte ser oss!

Om din telefon ringer och du känner att du inte har tid! Var glad att någon annan behöver dig eller vill dig någonting! Lite som nionde insikten (klicka för tidigare inlägg)

Alla människor som vi träffar eller pratar med har någonting att förmedla, eller hjälpa dig med! Eller så är det tvärt om - Du har någonting att förmedla, eller hjälpa den andra personen som du träffar eller pratar med!

En annan sak med leenden, är när man stöter ihop men någon! Inte är det så svårt att säga
- Ursäkta, det var inte meningen och sedan ge den personen ett perfekt leende!
Eller i affären, till personen som sitter i kassan, eller på tunnelbanan - åt någon som kanske har haft en fruktansvärd morgon, eller åt busschauffören, som faktiskt har jobbat sen tidig morgon. Eller sina barn eller man/kvinna, även fast man är morgontrött...

Bjud på mer leenden idag och förgyll någon annans dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar