fredag 17 september 2010

Lyft Ditt Liv dag2

Följetången fortsätter med förändringar att göra i höst!

Var glad för dina dåliga dagar!

Ibland vaknar man upp och helst bara vill ligga kvar under täcket och låta dagen försvinna!

I dagens "peppsamhälle" är det väldigt lätt att få dåligt samvete om man inte är på topp en dag!

Du ska snarare vara tacksam för att du ibland är lite grinig och tvär... Det har nämligen visat sig att lite dåligt humör kan göra att du får bättre bedömningsförmåga, hjälper dig att minnas bättre och gör dig mindre naiv och blåögd! :)

Det här innebär givetvis inte att du ska satsa stenhårt på att vara grinig varje dag - snarare att du ska möta dina dåliga dagar med ro och vända dem till något positiv.

När allt känns jobbigt och värdelöst ska du försöka lära dig någonting nytt. Det är ett klassiskt botemedel mot nedstämdhet!!

Du kanske har tänkt lära dig ett nytt språk, gå just den där utbildningen eller ta kontakt med den där vännen/arbetskollegan som du velat prata med länge, men aldrig kommit till skott!

Så tillåt dig att känna dig nere och kura ihop dig i soffan och tänk ut vad ditt nästa steg ska vara - för att en dag kanske din tillfälliga nedstämdhet medför att du äntligen tar tag i saken, går den där kursen, träffar nya intressanta människor och i ett nafs har du både åstadkommit en förändring och blivit på strålande humör igen!

Ta tag i det du funderat länge på - redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar