måndag 17 maj 2010

Se allt positivt!


Är glaset halvtomt eller halvfullt?

Man kan se på saker på olika sätt! Antingen är man positivt lagd eller inte.

Det finns väldigt många människor därute som alltid och oftast är negativa. De kanske inte själva hör eller märker att de är negativa - utan de har kommit in i en spiral som kan vara svår att komma ur, om man själv inte ens är medveten!

Att se allt eller väldigt mycket positivt är egentligen ingenting som är svårt eller omöjligt, det är faktiskt väldigt enkelt! OM man bara VILL!

Att tänka positivt är att tänka sunt. När vi blir övertygade i våra tankar, när man tror på det man gör, då går det mycket lättare att gå igenom svårigheter och jobbiga perioder i sitt liv. Dessutom är det bra för oss, att vara positiv i sitt tänkande - det påverkar dig mycket mer än vad man kanske tror, ditt humör blir bättre, ditt uppträdande gentemot andra, blir trevligare och dessutom så minskar det dina stresshormoner, som är bra att hålla i schack...

Vårt positiva tänkande har väldigt stor betydelse, för vad som händer här i livet - om vi lyckas eller inte med det vi önskar och vill!

Det finns inga problem – bara uppgifter som ska lösas.

Det finns inga slut – bara början.


Svårt = utmaning.

Kan vi ta kriser och svårigheter på rätt sätt så kan de också bli en del i uppbyggnaden av en högre livskvalitet. Vi växer med uppgifterna!

Lycka till med en positiv attityd och ett nytt tänkande! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar