söndag 10 april 2011

SPA Stund


Jag håller i SPA Stunder med Aloe Vera produkter.
Det är jättemysigt och alla som har varit på en, älskar det! Det är verkligen kul och mysigt att göra någonting, som människor njuter och mår bra utav!

Kvällen eller eftermiddagen börjar med att gästerna kommer, får en välkomst drink, gjord på Aloe Vera Gel, Koncentrerad juice och kolsyrat vatten! Därefter sätter de sig med fötterna i ett fotbad, som innehåller Heat Lotion och Aloe Vera tvålen.

Samtidigt som alla sitter och myser med fötterna i badet, berättar jag om produkterna i ungefär 15 minuter och alla får smaka på: Aloe Vera Gel, som stärker tarmslemhinnan och hjälper därmed kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Förbättrar upptaget av vitaminer, antioxidanter och proteinupptaget från kosten.

Sen får fötterna torkas och på med Propolis krämen och foten in i en plastpåse och en "Tossa" (Inne toffla). Så får fötterna bli varma och sköna tillsammans med krämen. Då går vi vidare med en ansiktsvård med Sonya produkterna! :) Världens bästa produkter för ansiktet!
Aloe Purifying Cleanser - Rengöring
Aloe Deep-Cleansing Exfoliator - peeling
Aloe Refreshing Toner - ansiktsvatten
Aloe Nourishing Serum
Aloe Balancing Cream

Sen får man klämma och känna på produkterna, och gästerna är supertacksamma för att de har fått så sköna och avslappnade fötter och ansikte! En helt ljuvlig tid, både för mig och gästerna.
Tänk själv att ha det som ett extra jobb - få människor i din omgivning att njuta och ha SPA!
Min hemsida: http://www.myaloevera.se/eklund/hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar